Na het stoppen met roken heb ik ervoor gekozen om LEGO auto’s te gaan sparen. Inmiddels heb ik nu 10 auto’s in onze buffetkast staan en helaas is er – zonder een echtelijke ruzie 😉 – geen plek meer voor nieuwe auto’s. Binnenkort zal ik waarschijnlijk toch op zoek moeten gaan naar een goede vitrinekast of iets dergelijks. (Mocht het zover zijn dan zal ik uiteraard deze zoektocht met jou in een van mijn blogs gaan delen) De gespaarde auto’s variëren van een Ferrari F40 tot de bekende Londense bus. Hieronder vind je een overzicht van de 10 LEGO auto’s met een korte omschrijving per auto.

LEGO Kerstdorp

Voor de gezelligste dagen van het jaar heb ik in 2018 een compleet Kerstdorp gebouwd. Hiervoor was ik in de maand september al begonnen met het bestellen van grondplaten, en het verzamelen van verschillende Kerst Lego huisjes. Het verbaast je echt nog hoeveel dat er zijn! Het resultaat en de gebruikte LEGO bouwpakketten van het Kerstdorp kun je vinden onder de auto’s.

DE LEGO AUTO’S

MIJN LEGO KERSTDORP PROJECT

GEBRUIKTE BOUWPAKKETEN EN ONDERDELEN:

Prijzen worden continue door diverse webshops aangepast, de genoemde prijzen geven slechts een indicatie. Daarom is mijn advies om altijd zelf voor aanschaf goed te kijken welke webshop het goedkoopste is.